В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

За нас
Фирма "ЮЗИ" предлага над 20 вида детски и юношески пижами от 100% памук. Всеки модел се предлага в минимум 4 цвята. ЕТ"ЮЗИ" е открита през 1995 год. Сферата на производство е насочена главно към детски и юношески пижами. Колекцията на "ЮЗИ" е съобразена с европейските изисквания и от 18 год. произвежда качествени и чисти изделия. С всеки изминал ден фирмата се разраства и усъвършенства.

За да задоволи желанията на потребителите си фирмата работи от 18 год. с висококачествени материи - 100% памук, разнообразни цветови тоналности, комбинирани с актуални в момента детски апликации. Фирмата разполага с работници с дългогодишна практика и много опит в работата си. Фирмата работи за вътрешния пазар като се стреми да предложи възможно най-доброто съотношение между цена/ стил/ качество/ комфорт. С всеки изминал ден "ЮЗИ" текстил се усъвършенства.

Ние продаваме в Димитровград. Имаме склад в гр. Джебел, област Кърджали. За купувачи на едро цените са различни, имаме големи отстъпки. За повече информация за купувачите на едро моля да се обадите на номер 0888780236 или 0887324891. Работим с Еконт и Лео.

Powered by Website.bg